تقویت درآمدها و منابع ورودی، اولویت معاونت توسعه‌ی دانشگاه است

| تاریخ ارسال: 1400/10/14 |

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی زنجان:
تقویت درآمدها و منابع ورودی، اولویت معاونت توسعه‌ی دانشگاه است

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی زنجان  با بیان اینکه تمام تلاش‌مان را برای تقویت درآمدها و منابع ورودی به کار می‌گیریم، گفت: در روزهای اخیر از طریق دوستانمان در وزارتخانه و مجلس پیگیر این منابع بودیم و علیرغم مشکلات پیش رو، با قدرت تمام به راه خود ادامه می‌دهیم.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، دکتر مجید صادقی ظهر سه‌شنبه ۱۴ دی در مراسم معارفه معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در دانشکده پزشکی ضمن تشکر از دکتر بختیاری از انتصاب‌ وی به این سمت اظهار کرد: همواره خودم را سرباز نظام و انقلاب می‌دانم و هرچقدر هم این مسئولیت‌ها سخت باشد، مهم نیست و من آن را به عنوان یک تکلیف و فرصت می‌دانم و با تمام قوا در خدمت دوستان خواهم بود.

وی افزود: صداقت، شفافیت، عدالت، احترام به تک تک مردم و گروه‌های هدف، محرومین و نیازمندان اصول اساسی در حرکت و خدمت‌­رسانی ما خواهد بود.

معاون توسعه‌ی مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: وظیفه ما این است که بیشتر از آن سهمی که برای ما تعریف می­‌کنند بتوانیم از منابع ملی اخذ کنیم.

دکتر صادقی با بیان اینکه برای منابع و ردیف‌های ابلاغی هر معاونت، در بحث درآمدهای اختصاصی، راهکارها و برنامه‌های خاصی داریم ابراز کرد: مهم‌تر از این‌ها، مدیریت هزینه‌هاست و در این حوزه، قطعا نیاز به همراهی و همکاری دوستان و همکاران داریم.

دفعات مشاهده: 1526 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر